Меѓу оние кои му ги доверија на ПРОГЕН З работите од областа на безбедност и здравје при работа се и:

 

  АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ
  АДИ – ПРО
  АДИ – СТУДИО
  АКВА ПЛАНЕТ
  АПВ ПАРНЕР
  АПТЕКА АРТЕМИЗИА
  БАБИЛОН СС
  БЕНЗИНСКА ПУМПА БУНАР ПЕТРОЛ
  ДЕКОР ДОО
  ДРАМСКИ ТЕАТАР
  ЕЛЕКТРОЛАБ
  ЕУРОМЕБЕЛ
  ИАТ АЛАТИ
  ИВА ПРО
  ИНТЕРФАЛКО
  ИНТРАКОМ
  КОНДОР КОНСАЛТИНГ
  КОНТОАР
  ЛОГИН ЕЛЕКТРОНИК
  МАЈАМИ
  МАКСТИЛ
  МЕРМЕРЕН КОМБИНАТ
  НЕСТЛЕ АД
  ОРИФЛЕИМ КОЗМЕТИКА дооел
  ПЕКСИМ
  ПЕРА Констракшн Интернационал доо
  РЕЛИСИС
  СЕКЈУРИКОМ
  СЕНСОР
  СРЦ
  ТД ЦАД Дејан дооел
  ТЕНЗОР
  ТЕС Инженеринг дооел
  ТЕТРАКТИС
  ТЕХНОМЕТАЛ – Вардар АД
  ТОНДАХ Македонија АД
  ТОРУС
  ТРЕЈДЕК
  ЏОНСОН МЕТИ
  РИКО
  МЕК ДОНАЛДС
  МЛЕКАРА ЗДРАВЈЕ РАДОВO
  СИСКО
  EVN Македонија
  TAV KONSTRAKSN
  МЕРМЕРЕН КОМБИНАТ ПРИЛЕП
  ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА
  ТОПЛИФИКАЦИЈА АД
  ТУШ
  ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ
  КРОАЦИЈА ОСИГУРУВАЊЕ
  НЛБ ТУТУНСКА БАНКА
  ОХРИДСКА БАНКА
  ONE - Телекомуникациски услуги Скопје 
  ШПАРКАСЕ БАНКА
  HALKBANK
  КАПИТАЛ БАНКА
  SERTA
  ЕЛЕМ ХЕЦ ТРЕСКА
  AMOR KOMPANI
  IGMA TEKS
  DELTA HOLDING
  GOLDEN TEKS
  ALTEA INZINERING

 

ПРОГЕН З

Иновативни методи за зачувување на безбедноста и здравјето на Вашите вработени