Прогенз - контакт информации 

На Google map локација

Повелете и јавете се доколку Ви е потребен консалтинг од областа на безбедноста и здравје при работа, односно доколку имате интерес за некоја од услугите што ги нудиме. Отворени сме за соработка и остварување на заедничките цели - безбедна и здрава работна средина.

Како да дојдете до нас? 

 

ПРОГЕН З ДОО
ул. 11 Октомври бр. 19-1/3
1000 Скопје
Р. Македонија
 

Тел/факс: +389 2 3245 056
Moбил:     +389 75 440 062
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.progenz.biz
ПРОГЕН З

Иновативни методи за зачувување на безбедноста и здравјето на Вашите вработени